Bedrijven

De rode draad in het CV van de oprichtster van Rebel with a Cause is management en sales. Sinds zij uit de schoolbanken kwam heeft zij altijd sales en managementfuncties bekleed. Er staat inmiddels ruim 25 jaar ervaring in management en sales op de teller en de ervaring die zij heeft opgedaan in het werkveld heeft ze vertaald naar uitdagende trainingen. Al haar trainingen zijn gebaseerd op leren door ervaren en in iedere training is ruimte gemaakt voor theorie, veilig experimenteren, doen en reflecteren. Kijk hieronder naar het trainingsaanbod. Naast de ‘’reguliere’’ trainingen verzorgt Rebel ook ‘’leren door boksen’’ trainingen. Fysiek leren levert veel op en steeds bedrijven zetten het is als middel om hun medewerkers te ontwikkelen.

Kuehne+Nagel

Kuehne + Nagel Nederlad heeft zo’n 3500 medewerkers op 22 locaties en hun hoofdkantoor staat in Rotterdam. Zij zorgen voor uw zeevracht, luchtvracht, overland en contract logictics, met een duidelijke focus op diensten met een hoge toegevoegde waarde, zoals IT-gebaseerde geintegreerde logistieke oplossingen om uw supply chain te verreenvoudigen.

Opdracht

In opdracht van Brainbakery en in samenwerking met Bokz de managers en trainees van Kuehne + Nagel getraind in persoonlijk leiderschap.

Moovs

Moovs werkt voor opdrachtgevers die de sociaal-economische relevantie van hun organisatie willen versterken. Zij adviseren in zes strategische relatiegebieden, de relatie met klanten, met medewerkers, met de organisatie, met derden, met de gemeenschap en met de maatschappij. En ze bieden een zestal clusters van hoogwaardige leerervaringen waardoor relaties duurzamer en productiever worden. Je ervaart bij Moovs hoe je een echte verbinding aangaat en hoe je werkt aan wederzijds begrip. Mensen die veel met elkaar te maken hebben, krijgen zo volgens Moovs samen meer voor elkaar.

Opdracht

Leren door boksen voor de medewerkers van Moovs om inzicht te krijgen in de leren door boksen methodiek zodat zij dit in combinatie met hun eigen aanbod aan kunnen bieden aan hun klanten.

Mazda

Mazda Motor Corporation, aangeduid als Mazda, is een Japans autobedrijf. Bij Mazda zijn ze altijd bezig auto’s nog beter te maken, met de harmonie tussen bestuurder en auto en betere prestaties op elk vlak als uitgangspunt. Ze stoppen niet bij goed, maar kijken soms zelfs via een omweg waar er verbetering nodig is.

Opdracht

In opdracht van Brainbakery een sales en communicatietraining verzorgen voor de monteurs, receptionisten en salesmedewerkers van Mazda.

Pathe

Pathe bestaat al ruim 100 jaar en is het grootste bioscoopbedrijf van Europ. In Nederland hebben zij 25 bioscopen in 18 steden met meer dan 165 zalen en ruim 35.500 stoelen. Pathe Business is het team binnen Pathe dat zich richt op de zakelijke markt. Hun state-of-the-art bioscopen en hun jarenlange ervaringen met het organiseren van bijzondere en spraakmakende evenementen garandeert hun klanten een succesvol en perfect op maat geproduceerde bijeenkomst, of het nu een filmevent is, een grootschalige productintroductie of alles wat daar maar tussen zit.

Opdracht

In samenwerking met Bokz door fysiek leren door boksen de waarden die het bedrijf wil uitdragen aan hun gasten getraind.

Accor Hotels

Accor is wereldwijd de leider in de hotel branche. Er werken ruim 250.000 hospitality experts met dezelfde passie. Mensen verwelkomen en zorgdragen voor een fijn verblijf. Ze bedienen miljoenen gasten in ruim 4300 hotels wereldwijd. Hun medewerkers stoppen dagelijks al hun energie in de meest belangrijke hospitality belofte en dat zorgen dat gasten zich welkom voelen.

Opdracht

In opdracht van Brainbakery en in samenwerking met Bokz doormiddel van fysiek leren door boksen training geven in de waarden van Accor hotels.

Kondar

Kondar adviseert en ondersteunt lokale overheden op het gebied van vastgoed, lokale heffingen en gegevensbeheer, door detachering van vastgoed, lokale heffingen en gegevensbeheer, door detachering van medewerkers en het uitvoeren van projecten. Ze kijken niet alleen met hun klanten mee maar ze denken ook echt met hun klanten mee. Hierbij proberen ze het grote geheel in de gaten te houden en zichzelf niet te verliezen in details. Kondar staat voor kijken met kennis.

Opdracht

In samenwerking met Bokz door fysiek leren met boksen de manier van communiceren met medewerkers trainen.

Unica

Unica is sterk in integrale dienstverlening. Zij luisteren eerst naar de wensen, behoeften en de ervaringen die hun opdrachtgevers hebben met hun gebouw(en). Vervolgens delen zij graag hun uitgebreide expertise op het gebied van energie, ICT, beveiliging en installatietechniek. Samen met hun opdrachtgevers komen ze tot een kwalitatieve oplossing op maat, die voldoet aan alle wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.

Opdracht

In samenwerking van Bokz door fysiek leren door boksen de leiderschap vaardigheden van de trainees van unica trainen.

McDonald’s

Mc Donalds is een wereldwijd de grootste restaurantketen met meer dan 36.000 restaurants in meer dan 100 landen. Voor Mc Donalds staat streven naar kwaliteit centraal en dat komt terug in alle facetten van hun bedrijfsvoering centraal. Zij hebben dit vertaald in hun visie Good food fast. Mc Donalds wil iedere gast op elk moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

Opdracht

In opdracht van Brainbakery de assistent managers van Mc Donalds trainen in leiderschap.

Timing

Timing is een uitzendorganisatie die hun klanten succesvol wil laten ondernemen. Dat is hun drive. De wereld verandert sneller dan snel. Bedrijven en werknemers moeten zich dus snel aan kunnen passen. Ze moeten hun eigen bestaan hacken en vernieuwen. Anders doet iemand anders het. Timing wil daar graag bij helpen. Hoe ze dat doen? Door uitvoerend werk en alles er omheen makkelijker, sneller en slimmer te maken. Smarter dus. Ze faciliteren, ondernemen, vernieuwen en delen onze kennis van uitvoerend werk.

Opdracht

In opdracht van Brainbakery de medewerkers van Timing trainen in sales en daarnaast heb ik een systeemtraining mogen verzorgen voor de medewerkers van Timing.

Rabobank

De Rabobank groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’.

Opdracht

In opdracht van en in samenwerking met Brainbakery heb ik een drakentraining mogen geven aan de medewerkers van de Rabobank. Iedereen is uniek maar heeft bepaalde patronen in gedrag en communicatie die je kan leren herkennen bij mensen. Iedereen heeft onbewust bepaalde gewoonte ontwikkeld. In de drakentraining kan je voorkeursgedrag in kaart brengen. Mensen reageren op vier specifieke wijzen op de buitenwereld: extravert, introvert, taakgericht en relatiegericht. Hoe je met deze vier verschillende type mensen het beste om kan gaan leer je tijdens deze training.

Tele2

Het is alweer twintig jaar geleden dat Tele2 haar entree maakten op de Nederlandse markt. En niet zomaar een entree. Nee. De missie was direct duidleijk: het afbreken vande bestaande telecommonopolies. BAM! Ga er maar aan staan. Nou dat hebben ze gedaan, en met succes. Hoe groot de ambitie van de klanten van Tele 2 ook is hun netwerk is er klaar voor. En dat is er nog iets, hun metaliteit. Ze zijn de challenger vande Nederlansde markt, altijd zo geweest. Dat maakt Tele 2 niet-meer-normaal zo flexibel. Zo zitten zij nu eenmaal in elkaar. En dat maakt Tele2 een bevlogen bedrijf dat floreert op bevliegingen. Waar de energie van de muren spat en de creativiteit in de lucht hangt. Waar je als klant gewoon ‘jij’ kunt zijn en altijd gehoord zal worden. Elke dag het beste uit zichzelf halen.” Dat doen zij het liefst. Gewoon omdat het kan.

Albeda College

Albeda is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Met 120 opleidingen, waarvan een aantal met meerdere uitstroomrichtingen, en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn wij een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam. Ons onderwijs wordt ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, gemeenten, deelgemeenten en overheidsinstellingen.

Opdracht

Teambuildingdagen voor 30 docenten van het Albeda college

Klantbeleving

Onze core-business is het in de verf zetten van het menselijk potentieel in organisaties met als doel dat mensen hun brein en hun hart effectiever inzetten, betere relaties bouwen en een hoger authentiek en duurzaam rendement realiseren.

Opdracht

In opdracht van Klantbeleving een leren door boksen workshop verzorgd voor Croon Wolter en Dros

Croon, Wolter en Dros

Onze core-business is het in de verf zetten van het menselijk potentieel in organisaties met als doel dat mensen hun brein en hun hart effectiever inzetten, betere relaties bouwen en een hoger authentiek en duurzaam rendement realiseren.

Opdracht

Een leren door boksen workshop gegeven over samenwerking en een nummer 1 plek behouden.

Sales Trainingen

De salestrainingen worden bij Rebel gegeven door oprichtster Biba de Jongh, zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in sales en heeft hier inmiddels al bij heel veel bedrijven hun medewerkers in mogen trainen. Laat ons vooral weten wat u wensen zijn dan maken wij uw training voor maat voor u.

Teambuilding

Wij verzorgen op maat gemaakte onvergetelijke teambuildingsdagen voor u en uw team(s). Een groot gedeelte van je tijd besteed je op je werk. Hoe ontzettend belangrijk is het dan dat je daar gevoel hebt van veiligheid en vertrouwen en dat je naast hard werken ook een lolletje met elkaar kan hebben. Bovendien is het belangrijk om te weten wat voor jou werkt en wat voor je collega’s maar ook wat niet. Alles wat er nodig is voor een plezierige samenwerking kunnen we inpassen in de trainingen.

Intercultureel werken

De wereld veranderd snel en ons wordt steeds diverser. Een geweldige ontwikkeling want wat een rijkdom en mogelijkheden met zo’n diversiteit aan mensen. Echter is kunnen wisselen van perspectief met vrienden, collega’s en afnemers soms best lastig. Echter het is wel noodzakelijk om met elkaar in verbinding te blijven en de veranderende afzetmarkt naar tevredenheid te blijven bedienen. Tijdens deze training leer je het belang van elkaars verhaal kennen en in staat zijn om echt te wisselen van perspectief met die voor jou nog ‘’vreemde’’ ander.

Communicatietraining

Prettige communicatie is in onze ogen key voor succesvolle teams die op een plezierige manier met elkaar samenwerken. Echter er kan zoveel mis gaan in communicatie. In de hectiek van de dag zijn we vaak wat korter af en praten we eerder op gebiedende wijs. Soms kan dat prima maar soms kan dat ook als uiterst onplezierig worden ervaren. Hoe vind je nou een manier van communiceren waar iedereen zich comfortabel bij voelt maar ook doelstellingen en resultaten zo effectief mogelijk worden behaald.

Leren door Boksen

Bij leren door boksen trainingen is boksen een middel om te leren. De oprichtster van Rebel with a Cause bokst zelf al ruim 25 jaar. In samenwerking met Lucas Defares van Boksz heeft zij trainingen ontwikkelt waar bij je fysiek leert. Vaak als we mensen bv vragen wat zij doen als ze tijdens het werk onder druk worden gezet dan geven ze daar een weloverwogen antwoord op. Echter als je dezelfde mensen tijdens leren door boksen onder druk zet laten ze vaak iets anders zien. Het lichaam reageert primair en wat je lichaam doet kan je vrijwel altijd 1 op 1 koppelen aan wat iemand in de praktijk laat zien. Inmiddels hebben we bij  verschillende bedrijven afdelingen mogen trainen in leren door boksen. Boardmembers, salesmedewerkers, magazijnmedewerers, trainees echt allerlei verschillende afdelingen zijn aan bod gekomen. Ondanks leren door boksen soms ook wordt ingezet als entertrainment of afwisseling van een serieus programma zal het je verbazen hoeveel kennis je uit het boksen kan halen. Een aantal thema’s die goed te combineren zijn met boksen zijn onderstaande trainingen. Echter met vrijwel ieder thema is een mooie koppeling te maken. Daag ons vooral uit om hier een keer over te ‘’sparren’’.

Contact

  06-22316869

  bibadejongh@hotmail.com

Volg ons

Rebel with a Cause Trainingen